Ota yhteyttä!

Sosionomi/lastenhoitaja coaching Zoom ryhmä sosionomeille ja lastenhoitajille

#sosionomi #lastenhoitaja

Olemme kiinnostuneita perustamaan  sosionomi YAMK  Sirpa Halosen kanssa alustavasti viiden kerran ZOOM-ryhmän, jossa olisi tarkoituksena pohtia niitä kipupisteitä mitä nämä ammatin edustajat työyhteisöissään kohtaavat. Miten osaat sanoittaa omaa osaamistasi. Miten juuri sinun osaamistasi on mahdollisuus hyödyntää varhaiskasvatuksessa. Miten luoda vahva ammatti-identiteetti ja vahva usko omasta osaamisesta. Jos haluat keskustella vertaistesi kanssa näistä aiheista olet tervetulllut ryhmään.

Jos innostusta löytyy, voimme myöhemmin myös pohtia enemmän asiakastyötä; esim. haastavat kasvatustilanteet, haastavat vanhempain tapaamiset jne.

Ryhmä olisi maksullinen. Koko viiden kerran paketti kustantaisi 80€ per henkilö. Oman kokemukseni mukaan tämän kaltaisia koulutus- ja työnohjauskuluja voi myös vähentää verotuksessa.

Osallistujamäärän ollessa riittävä olemme valmiit Sirpan kanssa aloittamaan ensi vuoden alkupuolella tapaamiset. Kerro yksityisviestillä tai sähköpostilla halukkuudestasi osallistua ryhmään. Samalla voit myös ehdottaa sinua kiinnostavia aihealueita meille.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

marjut.stubbe@gmail.com